Mexikói CLABE Ellenőrző

példa: 032180000118359719
   A CLABE kód ellenőrző használata


A banki adataid biztonságban vannak, mivel nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Az ellenőrzéshez írd be a fenti mezőbe a CLABE (Mexico Clave Bancaria Estandarizada) kódot. Ha fejlesztő vagy, használd az API CLABE keresőnket.

Ellenőrizd, hogy a CLABE kód a helyes formátumban van megadva. 18 számjegyből áll kötőjel és szóköz nélkül.

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Mexikói Clave Bancaria Estandarizada (CLABE) eszközök

CLABE generálása

Hamarosan!

CLABE érvényesítése

Ellenőrzés
 

Mexikói Clave Bancaria Estandarizada (CLABE) ellenőrző eszközről


A mexikói Clave Bancaria Estandarizada (CLABE) kereső eszközt arra fejlesztették ki, hogy egy CLABE kód érvényességét ellenőrizze matematikai számítások alapján.

Az eszköz csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.