Ausztrál BSB kód ellenőrző

példa: 012-002 vagy 012002
   A BSB kód ellenőrző használata


A banki adataid biztonságban vannak, mivel nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Az érvényesítéshez írd be a BSB kódot az erre kijelölt helyre. Fejlesztőknek: lehet, hogy a BSB Kód API Keresőnket szeretnéd használni.

Ellenőrizd, hogy a BSB kód a helyes formátumot kövesse. A hossza 6 számjegy kötőjel nélkül, vagy 7 számjegy kötőjellel, illetve csak számokat tartalmaz.

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Ausztrál BSB kód eszközök

BSB kód keresése

Keresés

BSB kód érvényesítése

Ellenőrzés
 

A Swift kód ellenőrző eszközről


Az ausztrál BSB kód-kereső eszközzel leellenőrizheted, hogy egy bizonyos Bank State Branch Number (BSB kód) létezik-e. Pillanatnyilag több mint 14,000 egyéni BSB kód szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató céllal használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes bankszámlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.