Nigériai NUBAN Ellenőrző


Válassz ki egy bankot


Példa: 0000014579 az ACCESS BANK-hoz    


A NUBAN ellenőrző használata


A banki adataid biztonságban vannak, mivel nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Az ellenőrzéshez írd be a nigériai Uniform Bank Account Number-t (NUBAN) az erre kijelölt mezőbe. Fejlesztőknek: lehet, hogy a NUBAN API Keresőnket szeretnéd használni.

Ellenőrizd, hogy a NUBAN a helyes formátumban van megadva. 10 számjegyből áll kötőjel és szóköz nélkül.

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Nigériai Uniform Bank Account Number (NUBAN) eszközök

A Nigériai Uniform Bank Account Number (NUBAN) ellenőrzőről


A nigériai Uniform Bank Account Number (NUBAN) keresőt arra fejlesztették ki, hogy egy NUBAN érvényességét ellenőrizze matematikai számítások alapján.

Az eszköz csak tájékoztató céllal használható. Noha mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes bankszámlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.