Ausztrál BSB kód kereső eszközök

A banki adataid biztonságban vannak, hiszen nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Ahhoz, hogy megtaláld a BSB kódot, kérünk, hogy válaszd ki az országot, bankot és a várost, ahol a bank található. A BSB kód kereső lejjebb fogja mutatni az eredményeket.

BSB kód megkeresése
Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.


Ausztrál BSB kód eszközök

BSB kód keresése

Keresés

BSB kód érvényesítése

Ellenőrzés
 

Az ausztrál BSB kód kereső eszközről


Az ausztrál BSB kód-kereső eszközzel leellenőrizheted, hogy egy bizonyos Bank State Branch Number (BSB kód) létezik-e. Pillanatnyilag több mint 14,000 egyéni BSB kód szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató céllal használható. Noha mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes bankszámlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.