Mi a(z) Németország területén lévő Sparkasse KölnBonn IBAN-ja?

A(z) Németország területén lévő Sparkasse KölnBonn IBAN 22 karakterből áll:

  • Az ország kétbetűs ISO kódja.
  • 2 számjegyből álló IBAN ellenőrző kód
  • 8 számjegy BLZ
  • 10 számjegy Account Number

Sparkasse KölnBonn bankhoz tartozó IBAN minta Németország


DE 89 37040044 0532013000

 
Sparkasse KölnBonn bankhoz tartozó IBAN nyomtatott formátumban DE89 3704 0044 0532 0130 00
ISO országkód DE
Ellenőrző összeg 89
BLZ 37040044
Account Number 0532013000

Hol találom a(z) Németország területén regisztrált Sparkasse KölnBonn számlám IBAN számát?

Ahhoz, hogy a fizetés gyorsan és zavartalanul megérkezzen a megfelelő számlára, elengedhetetlen, hogy helyesen add meg az IBAN-t. A(z) Sparkasse KölnBonn IBAN megtalálása nem bonyolult. A fenti példát is használhatod az IBAN kiszámításához, de használhatsz akár egy IBAN kalkulátor eszközt, illetve a(z) Sparkasse KölnBonn internetbankodban is mindig megtalálod ezt az információt.

A helytelen IBAN kód használata elutasított utalásokhoz vezethet, de akár az is megtörténhet, hogy a pénz végül a rossz számlaszámra kerül. Ha nem vagy biztos a helyes IBAN-t illetően, vedd fel a kapcsolatot a kedvezményezetteddel vagy a bankoddal.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő IBAN és BBAN számlaszámok csak példák, és nem használhatod ezeket utalások létrehozásához. A saját egyedi IBAN-od megtalálásához kattints az IBAN Kalkulátor gombra a lap alján.

IBAN Generálása és Érvényesítése

Kattints a "Generálás" gombra az IBAN kalkulátor használatához, vagy az "Ellenőrzés" gombra, hogy egy Németország területén regisztrált bankszámla IBAN-ját leellenőrizd

IBAN Kalkulátor

Generálás

IBAN Ellenőrző

Érvényesítés

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a TransferWise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Szükséged van IBAN-ra ebben az országban: Németország?

Igen. A nemzetközi utalásokhoz egy Sparkasse KölnBonn bankszámlára Németország területén szükséged lesz az IBAN-ra. A hagyományos bankszámlaszám nem elegendő. Ha azt szeretnéd, hogy a pénzed gyorsan és biztonságban megérkezzen a(z) Sparkasse KölnBonn számlára Németország területén, a bankodnak még néhány plusz adatot meg kell adnod a banknak. Ez általában az IBAN vagy a SWIFT kód.

TransferWise