Mi a(z) Olaszország területén lévő Banco Nazionale Del Lavoro IBAN-ja?

A(z) Olaszország területén lévő Banco Nazionale Del Lavoro IBAN 27 karakterből áll:

  • Az ország kétbetűs ISO kódja.
  • 2 számjegyből álló IBAN ellenőrző kód
  • 1 karakter Check Char
  • 5 számjegy Bank Code
  • 5 számjegy Branch Code
  • 12 karakter Account Number

Banco Nazionale Del Lavoro bankhoz tartozó IBAN minta Olaszország


IT 60 X 05428 11101 000000123456

 
Banco Nazionale Del Lavoro bankhoz tartozó IBAN nyomtatott formátumban IT60 X054 2811 1010 0000 0123 456
ISO országkód IT
Ellenőrző összeg 60
Check Char X
Bank Code 05428
Branch Code 11101
Account Number 000000123456

Hol találom a(z) Olaszország területén regisztrált Banco Nazionale Del Lavoro számlám IBAN számát?

Ahhoz, hogy a fizetés gyorsan és zavartalanul megérkezzen a megfelelő számlára, elengedhetetlen, hogy helyesen add meg az IBAN-t. A(z) Banco Nazionale Del Lavoro IBAN megtalálása nem bonyolult. A fenti példát is használhatod az IBAN kiszámításához, de használhatsz akár egy IBAN kalkulátor eszközt, illetve a(z) Banco Nazionale Del Lavoro internetbankodban is mindig megtalálod ezt az információt.

A helytelen IBAN kód használata elutasított utalásokhoz vezethet, de akár az is megtörténhet, hogy a pénz végül a rossz számlaszámra kerül. Ha nem vagy biztos a helyes IBAN-t illetően, vedd fel a kapcsolatot a kedvezményezetteddel vagy a bankoddal.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő IBAN és BBAN számlaszámok csak példák, és nem használhatod ezeket utalások létrehozásához. A saját egyedi IBAN-od megtalálásához kattints az IBAN Kalkulátor gombra a lap alján.

IBAN Generálása és Érvényesítése

Kattints a "Generálás" gombra az IBAN kalkulátor használatához, vagy az "Ellenőrzés" gombra, hogy egy Olaszország területén regisztrált bankszámla IBAN-ját leellenőrizd

IBAN Kalkulátor

Generálás

IBAN Ellenőrző

Érvényesítés

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a TransferWise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Szükséged van IBAN-ra ebben az országban: Olaszország?

Igen. A nemzetközi utalásokhoz egy Banco Nazionale Del Lavoro bankszámlára Olaszország területén szükséged lesz az IBAN-ra. A hagyományos bankszámlaszám nem elegendő. Ha azt szeretnéd, hogy a pénzed gyorsan és biztonságban megérkezzen a(z) Banco Nazionale Del Lavoro számlára Olaszország területén, a bankodnak még néhány plusz adatot meg kell adnod a banknak. Ez általában az IBAN vagy a SWIFT kód.

TransferWise