Mi a(z) Svájc területén lévő Zurich Cantonal Bank IBAN-ja?

A(z) Svájc területén lévő Zurich Cantonal Bank IBAN 21 karakterből áll:

  • Az ország kétbetűs ISO kódja.
  • 2 számjegyből álló IBAN ellenőrző kód
  • 5 számjegy Bank & Branch Code
  • 12 számjegy Account Number

Zurich Cantonal Bank bankhoz tartozó IBAN minta Svájc


CH 93 00762 011623852957

 
Zurich Cantonal Bank bankhoz tartozó IBAN nyomtatott formátumban CH93 0076 2011 6238 5295 7
ISO országkód CH
Ellenőrző összeg 93
Bank & Branch Code 00762
Account Number 011623852957

Hol találom a(z) Svájc területén regisztrált Zurich Cantonal Bank számlám IBAN számát?

Ahhoz, hogy a fizetés gyorsan és zavartalanul megérkezzen a megfelelő számlára, elengedhetetlen, hogy helyesen add meg az IBAN-t. A(z) Zurich Cantonal Bank IBAN megtalálása nem bonyolult. A fenti példát is használhatod az IBAN kiszámításához, de használhatsz akár egy IBAN kalkulátor eszközt, illetve a(z) Zurich Cantonal Bank internetbankodban is mindig megtalálod ezt az információt.

A helytelen IBAN kód használata elutasított utalásokhoz vezethet, de akár az is megtörténhet, hogy a pénz végül a rossz számlaszámra kerül. Ha nem vagy biztos a helyes IBAN-t illetően, vedd fel a kapcsolatot a kedvezményezetteddel vagy a bankoddal.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő IBAN és BBAN számlaszámok csak példák, és nem használhatod ezeket utalások létrehozásához. A saját egyedi IBAN-od megtalálásához kattints az IBAN Kalkulátor gombra a lap alján.

IBAN Generálása és Érvényesítése

Kattints a "Generálás" gombra az IBAN kalkulátor használatához, vagy az "Ellenőrzés" gombra, hogy egy Svájc területén regisztrált bankszámla IBAN-ját leellenőrizd

IBAN Kalkulátor

Generálás

IBAN Ellenőrző

Érvényesítés

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a TransferWise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Szükséged van IBAN-ra ebben az országban: Svájc?

Igen. A nemzetközi utalásokhoz egy Zurich Cantonal Bank bankszámlára Svájc területén szükséged lesz az IBAN-ra. A hagyományos bankszámlaszám nem elegendő. Ha azt szeretnéd, hogy a pénzed gyorsan és biztonságban megérkezzen a(z) Zurich Cantonal Bank számlára Svájc területén, a bankodnak még néhány plusz adatot meg kell adnod a banknak. Ez általában az IBAN vagy a SWIFT kód.

TransferWise