Mi a(z) Törökország területén lévő Ziraat Bank IBAN-ja?

A(z) Törökország területén lévő Ziraat Bank IBAN 26 karakterből áll:

  • Az ország kétbetűs ISO kódja.
  • 2 számjegyből álló IBAN ellenőrző kód
  • 5 számjegy Bank Code
  • 1 számjegy Reserve Number
  • 16 karakter Account Number

Ziraat Bank bankhoz tartozó IBAN minta Törökország


TR 33 00061 0 0519786457841326

 
Ziraat Bank bankhoz tartozó IBAN nyomtatott formátumban TR33 0006 1005 1978 6457 8413 26
ISO országkód TR
Ellenőrző összeg 33
Bank Code 00061
Account Number 0519786457841326

Hol találom a(z) Törökország területén regisztrált Ziraat Bank számlám IBAN számát?

Ahhoz, hogy a fizetés gyorsan és zavartalanul megérkezzen a megfelelő számlára, elengedhetetlen, hogy helyesen add meg az IBAN-t. A(z) Ziraat Bank IBAN megtalálása nem bonyolult. A fenti példát is használhatod az IBAN kiszámításához, de használhatsz akár egy IBAN kalkulátor eszközt, illetve a(z) Ziraat Bank internetbankodban is mindig megtalálod ezt az információt.

A helytelen IBAN kód használata elutasított utalásokhoz vezethet, de akár az is megtörténhet, hogy a pénz végül a rossz számlaszámra kerül. Ha nem vagy biztos a helyes IBAN-t illetően, vedd fel a kapcsolatot a kedvezményezetteddel vagy a bankoddal.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő IBAN és BBAN számlaszámok csak példák, és nem használhatod ezeket utalások létrehozásához. A saját egyedi IBAN-od megtalálásához kattints az IBAN Kalkulátor gombra a lap alján.

IBAN Generálása és Érvényesítése

Kattints a "Generálás" gombra az IBAN kalkulátor használatához, vagy az "Ellenőrzés" gombra, hogy egy Törökország területén regisztrált bankszámla IBAN-ját leellenőrizd

IBAN Kalkulátor

Generálás

IBAN Ellenőrző

Érvényesítés

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a TransferWise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Szükséged van IBAN-ra ebben az országban: Törökország?

Igen. A nemzetközi utalásokhoz egy Ziraat Bank bankszámlára Törökország területén szükséged lesz az IBAN-ra. A hagyományos bankszámlaszám nem elegendő. Ha azt szeretnéd, hogy a pénzed gyorsan és biztonságban megérkezzen a(z) Ziraat Bank számlára Törökország területén, a bankodnak még néhány plusz adatot meg kell adnod a banknak. Ez általában az IBAN vagy a SWIFT kód.

TransferWise