Ír National Sort Code (NSC) kereső eszközök

A banki adataid biztonságban vannak, hiszen nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Az ír National Sort Code (NSC) megkereséséhez kérünk, válaszd ki a bankfiókot, bankot és a várost, ahol a bank található. Az NSC kereső az űrlap alatt fogja mutatni az eredményeket. Itt fel lesz tüntetve a kiválasztott bank National Sort Code-ja (NSC), SWIFT kódja, címe és telefonszáma.

Egy National Sort Code (NSC) kikeresése


Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.


National Sort Code (NSC) eszközök

NSC keresése

Keresés

NSC érvényesítése

Ellenőrzés
 

Az ír National Sort Code (NSC) kereső eszközökről


Az ír National Sort Code (NSC) kereső eszközt arra fejlesztettük ki, hogy megkeressen egy bármelyik ír bankhoz vagy pénzügyi intézményhez tartozó NSC kódot a frissített adatbázisból. Pillanatnyilag több mint 2,000 egyéni NSC kód szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.