Új-zélandi NCC ellenőrző

példa: 020100
   Az NCC kód ellenőrző használata


A banki adataid biztonságban vannak, mivel nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Az érvényesítéshez írd be a National Clearing Code-ot (NCC) az erre kijelölt helyre. Fejlesztőknek: lehet, hogy az NCC API Keresőnket érdemes használnod.

Ellenőrizd, hogy az NCC kód helyes formátumban lett-e megadva. A hossza 6 számjegy kötőjel nélkül, vagy 7 számjegy kötőjellel, illetve csak számokat tartalmaz.

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.


Új-zélandi National Clearing Code (NCC) eszközök

NCC keresése

Keresés

NCC érvényesítése

Ellenőrzés
 

Az új-zélandi National Clearing Code (NCC) kereső eszközökről


Az új-zélandi National Clearing Code (NCC) kereső eszközt arra fejlesztettük ki, hogy kikeressen egy NCC kódot a frissített adatbázisból. Pillanatnyilag több mint 3,000 egyéni NCC kód szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.