SWIFT kód HZCBCN2HHZB - BANK OF HANGZHOU CO., LTD (FORMERLY HANGZHOU CITY COMMERCIAL BANK CO., LTD)

Részletes információk a SWIFT kódokról HZCBCN2HHZB
SWIFT kódHZCBCN2HHZB
PénzküldésSpórolj a nemzetközi banki díjakon a Wise-zal
PénzfogadásFogadj utalásokat a valós átváltási árfolyamon a Wise-zal
BankBANK OF HANGZHOU CO., LTD (FORMERLY HANGZHOU CITY COMMERCIAL BANK CO., LTD)
Cím99 QINGTONG ROAD
VárosHUZHOU
Bankfiók(HUZHOU BRANCH)
Irányítószám
OrszágKína
SWIFT kód HZCBCN2HHZB részekre bontása
SWIFT kód HZCBCN2HHZB
Bank kód HZCB - a kód ehhez van hozzárendelve BANK OF HANGZHOU CO., LTD (FORMERLY HANGZHOU CITY COMMERCIAL BANK CO., LTD)
Ország kódja CN - a kód ehhez tartozik Kína
Földrajzi hely kódja 2H - a kód az intézmény földrajzi elhelyezkedését mutatja
Kód státusza H - H aktív kódot jelent
Bankfiók kódja HZB - a kód alapján ez egy bankfiók
Központi iroda HZCBCN2H - BANK OF HANGZHOU CO., LTD (FORMERLY HANGZHOU CITY COMMERCIAL BANK CO., LTD) főbb irodája itt: Kína

Adatbázis utoljára ekkor frissítve : 01-OCT-2020

Wise

SWIFT kód kereső

Keresés

SWIFT kód ellenőrzése

Ellenőrzés

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

A SWIFT kódokról bővebben


A SWIFT/BIC kód a nemzetközi pénzküldés során segít a bankot vagy bankfiókot azonosítani, hogy a pénz a megfelelő helyre kerüljön. Ezeket a kódokat a bankok használják a nezmetközi banki utalások és üzenetek feldolgozása során.

Minden SWIFT kód 8 vagy 11 karakter hosszúságú. A 11 jegyű kódok egy bizonyos bankfiókot jelölnek, míg a 8 jegyű kódok (vagy azok, amik 'XXX'-el végződnek) a bank központi irodáját jelölik. A SWIFT kódok regisztrációját a Nemzetközi Bankközi Pénzügyi Telekommunikációs Társaság (SWIFT) kezeli. A SWIFT kifejezés gyakran felcserélve használatos a BIC kóddal, ami a bankazonosító kódot jelöli.

A SWIFT kód kereső csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.