Amerikai banki azonosító (Routing Number) kereső eszközök

A banki adataid biztonságban vannak, hiszen nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Ahhoz, hogy megtaláld a banki azonosítót, kérünk, hogy válaszd ki az államot és a várost, ahol a bank található. A banki azonosító-kereső lejjebb fogja mutatni az eredményeket.

Routing Number keresése


Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.


Amerikai banki azonosító (Routing Number) eszközök

Banki azonosító (routing number) keresése

Keresés

Banki azonosító (routing number) érvényesítése

Ellenőrzés
 

Az amerikai banki azonosító (Routing Number) eszközökről


A banki azonosító-kereső eszközünk banki azonosítók ellenőrzésére és keresésére alkalmas. Jelenleg több mint 18.000 egyedi banki azonosító szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.