Mi a(z) Franciaország területén lévő Banque Populaire IBAN-ja?

A(z) Franciaország területén lévő Banque Populaire IBAN 27 karakterből áll:

  • Az ország kétbetűs ISO kódja.
  • 2 számjegyből álló IBAN ellenőrző kód
  • 5 számjegy Bank Code
  • 5 számjegy Branch Code
  • 11 karakter Account Number
  • 2 számjegy Check Digits

Banque Populaire bankhoz tartozó IBAN minta Franciaország


FR 14 20041 01005 0500013M026 06

 
Banque Populaire bankhoz tartozó IBAN nyomtatott formátumban FR14 2004 1010 0505 0001 3M02 606
ISO országkód FR
Ellenőrző összeg 14
Bank Code 20041
Branch Code 01005
Account Number 0500013M026
Check Digits 06

Hol találom a(z) Franciaország területén regisztrált Banque Populaire számlám IBAN számát?

Ahhoz, hogy a fizetés gyorsan és zavartalanul megérkezzen a megfelelő számlára, elengedhetetlen, hogy helyesen add meg az IBAN-t. A(z) Banque Populaire IBAN megtalálása nem bonyolult. A fenti példát is használhatod az IBAN kiszámításához, de használhatsz akár egy IBAN kalkulátor eszközt, illetve a(z) Banque Populaire internetbankodban is mindig megtalálod ezt az információt.

A helytelen IBAN kód használata elutasított utalásokhoz vezethet, de akár az is megtörténhet, hogy a pénz végül a rossz számlaszámra kerül. Ha nem vagy biztos a helyes IBAN-t illetően, vedd fel a kapcsolatot a kedvezményezetteddel vagy a bankoddal.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő IBAN és BBAN számlaszámok csak példák, és nem használhatod ezeket utalások létrehozásához. A saját egyedi IBAN-od megtalálásához kattints az IBAN Kalkulátor gombra a lap alján.

IBAN Generálása és Érvényesítése

Kattints a "Generálás" gombra az IBAN kalkulátor használatához, vagy az "Ellenőrzés" gombra, hogy egy Franciaország területén regisztrált bankszámla IBAN-ját leellenőrizd

IBAN Kalkulátor

Generálás

IBAN Ellenőrző

Érvényesítés

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a TransferWise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.

Szükséged van IBAN-ra ebben az országban: Franciaország?

Igen. A nemzetközi utalásokhoz egy Banque Populaire bankszámlára Franciaország területén szükséged lesz az IBAN-ra. A hagyományos bankszámlaszám nem elegendő. Ha azt szeretnéd, hogy a pénzed gyorsan és biztonságban megérkezzen a(z) Banque Populaire számlára Franciaország területén, a bankodnak még néhány plusz adatot meg kell adnod a banknak. Ez általában az IBAN vagy a SWIFT kód.

TransferWise