Indiai IFSC kód kereső


példa: MAHB0001821
   Az IFSC kód ellenőrző használata


A banki adataid biztonságban vannak, hiszen nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Az érvényesítéshez írd be az IFSC kódot az erre kijelölt helyre. Fejlesztőknek: lehet, hogy az IFSC Kód API Keresőnket szeretnéd használni.

Ellenőrizd, hogy az IFSC számot helyes formátumban adtad meg. 11 karakterből áll, valamint betűket és számokat tartalmaz kötőjel vagy szóköz nélkül.

Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.


IFSC kód eszközök

IFSC kód megtalálása

Keresés

IFSC kód érvényesítése

Ellenőrzés
 

Az IFSC szám ellenőrző eszközről


Az indiai IFSC kód kereső eszközt arra fejlesztettük ki, hogy kikeressen egy IFSC kódot a frissített adatbázisból. Pillanatnyilag több mint 140,000 egyéni IFSC kód szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.