Indiai IFSC kód kereső eszközök

A banki adataid biztonságban vannak, hiszen nem tároljuk és nem látjuk az általad beírt információkat.

Ahhoz, hogy megtaláld az IFSC kódot, kérünk, hogy válaszd ki a bankot, az államot és a várost, ahol a bank található. Az IFSC kód kereső lejjebb fogja mutatni az eredményeket.

Keress egy IFSC kódra
Milyen hátrányai vannak, ha a bankoddal utalsz nemzetközileg

Amikor a bankodon keresztül nemzetközileg pénzt küldesz vagy fogadsz, sok pénzt veszíthetsz a rossz átváltási árfolyam vagy a rejtett díjak miatt. Ez azért van, mert a bankok a pénzváltásnak még mindig egy régebbi rendszerét használják. Azt javasoljuk, hogy használd a Wise szolgáltatását, ami általában sokkal olcsóbb. Fejlett technológiájuknak köszönhetően:
  • A valódi átváltási árfolyamot kapod alacsony, átlátható díjszabással.
  • Legalább olyan gyorsan tudod mozgatni a pénzed, mint a bankoknál, de gyakran még gyorsabban – néhány pénznem esetében percek alatt.
  • A pénzed banki szintű biztonságban van.
  • Több mint 6 millió ügyfélhez csatlakozhatsz, és küldhetsz pénzt 47 pénznemben 70 országon keresztül.


IFSC kód eszközök

IFSC kód megtalálása

Keresés

IFSC kód érvényesítése

Ellenőrzés
 

Az IFSC szám ellenőrző eszközről


Az indiai IFSC kód kereső eszközt arra fejlesztettük ki, hogy kikeressen egy IFSC kódot a frissített adatbázisból. Pillanatnyilag több mint 140,000 egyéni IFSC kód szerepel az adatbázisunkban.

Az eszköz csak tájékoztató jelleggel használható. Míg mindent megteszünk, hogy pontos adatokkal szolgáljunk, a felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ezt a weboldalt nem terheli felelősség az adatok helyességét érintően. Csak a bankod tudja megerősíteni a helyes számlaadatokat. Ha egy számodra fontos utalást szeretnél egy bizonyos időkereten belül teljesíteni, azt javasoljuk, hogy először lépj kapcsolatba a bankoddal.